Hozzávalók:
4-5 db csirkecomb, 2 db padlizsán, 25 dkg gomba, 10 dkg paradicsom, 1 kisebb
fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, kevés olívaolaj, szárnyas-fűszerkeverék
Elkészítés:
A megtisztított csirkecombokat alaposan megmossuk, lecsepegtetjük. Jól
bedörzsöljük szárnyasok fűszerkeverékével és forró sütőben ropogósra sütjük.
Közben elkészítjük a zöldségragut. A finomra vágott vöröshagymát és az áttört
fokhagymát előmelegített olajon üvegesre pároljuk, majd rádobjuk a megmosott,
felkockázott gombát, padlizsánt és paradicsomot. Picit megsózzuk, megborsozzuk
és pár percig pároljuk. A kisütött csirkecombokat a zöldségágyra fektetjük,
párolt rizzsel kínáljuk.